Jump to content
Cesbo Community
  • Announcements

    • RadioSintetica

      News!   12/10/17

      If you have any questions related to installation and purchase, please check our documentation https://cesbo.com/en/astra/docs/ and terms of service https://cesbo.com/en/terms/
      Also, we have an official Telegram chat: https://t.me/cesbo_en  you can ask any questions or share your experience with colleagues Если у вас возникли вопросы по установке и покупке, ознакомьтесь пожалуйста с документацией по адресу https://cesbo.com/ru/astra/docs/ и условиями использования https://cesbo.com/ru/terms/
      Так же, обращаю внимание, что у нас есть официальный Телеграмм чат: https://t.me/cesbo_ru в котором можно задать вопросы - или поделиться своим опытом с коллегами
Sign in to follow this  
GooF

1070 cpu/gpu

Recommended Posts

Hi i have problem that my software sometimes dont start transcode with gpu but switch it to cpu.

Here is error

Stream mapping:
  Stream #0:0 (h264) -> overlay:main (graph 0)
  Stream #0:2 (dvbsub) -> overlay:overlay (graph 0)
  overlay (graph 0) -> Stream #0:0 (h264_nvenc)
  Stream #0:1 -> #0:1 (mp2 (native) -> aac (libfdk_aac))
Press [q] to stop, [?] for help
[h264 @ 0x30e59c0] Error creating a NVDEC decoder: 1
[h264 @ 0x30e59c0] Failed setup for format cuda: hwaccel initialisation returned error.

 

So this here as you can see

 


[h264 @ 0x30e59c0] Error creating a NVDEC decoder: 1
[h264 @ 0x30e59c0] Failed setup for format cuda: hwaccel initialisation returned error.

GPU is 1070ti thx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×