Jump to content
Cesbo Community
  • Announcements

    • RadioSintetica

      News!   12/10/17

      If you have any questions related to installation and purchase, please check our documentation https://cesbo.com/en/astra/docs/ and terms of service https://cesbo.com/en/terms/
      Also, we have an official Telegram chat: https://t.me/cesbo_en  you can ask any questions or share your experience with colleagues Если у вас возникли вопросы по установке и покупке, ознакомьтесь пожалуйста с документацией по адресу https://cesbo.com/ru/astra/docs/ и условиями использования https://cesbo.com/ru/terms/
      Так же, обращаю внимание, что у нас есть официальный Телеграмм чат: https://t.me/cesbo_ru в котором можно задать вопросы - или поделиться своим опытом с коллегами

GooF

Members
  • Content count

    1
  • Joined

  • Last visited

  1. 1070 cpu/gpu

    Hi i have problem that my software sometimes dont start transcode with gpu but switch it to cpu. Here is error Stream mapping: Stream #0:0 (h264) -> overlay:main (graph 0) Stream #0:2 (dvbsub) -> overlay:overlay (graph 0) overlay (graph 0) -> Stream #0:0 (h264_nvenc) Stream #0:1 -> #0:1 (mp2 (native) -> aac (libfdk_aac)) Press [q] to stop, [?] for help [h264 @ 0x30e59c0] Error creating a NVDEC decoder: 1 [h264 @ 0x30e59c0] Failed setup for format cuda: hwaccel initialisation returned error. So this here as you can see [h264 @ 0x30e59c0] Error creating a NVDEC decoder: 1 [h264 @ 0x30e59c0] Failed setup for format cuda: hwaccel initialisation returned error. GPU is 1070ti thx
×